Skrevet d. 26 jun 2014

Nyheder om pizza i Odense – Læs dem her!

Det er bestemt ingen hemmelighed, at formålet med denne hjemmeside er at levere de bedste nyheder om alle pizza-restauranter i Odense. Vi har mere end 3.000 besøgende om måneden, og derfor bestræber vi os altid på at være up to date med, hvad der sker rundt omkring i byens spiseliv. Fx så kører Pizza Palace med gode tilbud i hele juli måned.

Hvis du er kørt lidt træt i den traditionelle pizza, kan du med fordel tage et kig på nogle af de mange restauranter. Odense er Danmarks tredje største by og byder på lidt af hvert til dem, der også er kræsne. Blandt andet kan du prøve nogle af de mange brunch cafeer nede i centrum eller nyde en oplevelse med Torvedag, hvor du kan handle alt muligt lækkert i form af grønsager og fisk. Torvedag i Odense finder sted året rundt på lørdag og onsdag formiddag.

torve dag i odense

Vistit Odense har information i massevis på dette link.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *